Medische verbruiksmiddelen

medische verbruiksmiddelen

 


Medische VerbruiksmiddelenWij zijn adviseur voor de aanschaf van medische gebruiks- en medische verbruiksmiddelen en kunnen u voorzien in professionele producten. Deze producten variëren van handschoenen, afdekmaterialen tot spuiten of medisch instrumentarium. Veel van deze materialen hebben wij op voorraad in het magazijn in Oss waardoor wij in staat zijn snel uit te leveren.

Ons personeel reist rond de wereld, op zoek naar nieuwe innovatieve producten waardoor wij voortdurend in ontwikkeling zijn. Wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten om het beste resultaat te realiseren. Samen stellen wij een mooie combinatie samen van prachtige A-merken en scherp geprijsde producten.

Met verschillende leveranciers hebben wij een exclusief partnerschap. Dit zorgt voor sterke banden en groot vertrouwen onderling. Mede hierdoor zijn wij in staat zeer concurrerende prijzen en, bij grotere afnames, goede kortingen te kunnen aanbieden!

Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met o.a. kostenreductie, efficiëntie, leveranciersreductie (one-stop-shopping) en infectiepreventie.

Bekijk hier ons gehele assortiment in de webshop.