eRIC, dé beurs voor de veiligheidssector!

eRIC

QRS neemt deel aan eRIC, dé beurs voor de veiligheidssector op 18 en 19 april!

Het is bijna zover, over ongeveer een maand gaat de tweede editie van eRIC (Expo Rampenbestrijding Incidentmanagement & Crisisbeheersing) van start. Dit zal 18 en 19 april plaatsvinden op de evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. eRIC staat bekend als dé beurs voor de veiligheidssector.

Beroepsvereniging V&VN Ambulancezorg heeft de handen ineengeslagen met de organisatie van de eRIC. Op woensdag 18 april vindt het Ambulance Symposium plaats in de congreshal van 10:00 tot 18:00 uur met als onderwerp “Verbinding in ambulancezorg.”.

Op donderdag 19 april zijn er diverse lezingen in zaal 6, de plaatwerkerij met als hoofdthema: “Crossing boundaries! Operating between professional emergency response and citizens helping each other.”. Kijk voor het complete programma op https://www.exporic.nl/nl/programma.

Gedurende eRIC presenteren wij de Tempus monitor. De Tempus Monitor is een nieuw concept in de patiënt monitoring van vitale functies die in het ontwerp de behoeften van de pre-hospitale zorgprofessional centraal stelt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid: monitoren, patiëntdossier-data verzamelen en delen, real-time reach back, modulaire functieselectie (waaronder ook videolaryngoscoop en ultrasound) en schaalbaarheid. Daarnaast presenteren wij de Mindray BeneHeart D1 AED. Een compacte AED met groot kleurenscherm en unieke eigenschappen zoals onder andere dat deze tweetalig kan worden ingesteld, de basistaal hiervan is Engels.

Geïnteresseerd in een bezoek aan eRIC? Registreer dan direct, het is geheel gratis! Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand, standnummer E135.