Menu
17Jun2024
QRS neemt distributie van Dispo Medical over in Nederland naar ziekenhuizen en klinieken

QRS neemt distributie van Dispo Medical over in Nederland naar ziekenhuizen en klinieken

Door: Elsemieke van LoonReacties: 0

We zijn verheugd om aan te kondigen dat QRS Healthcare de distributie van zusterbedrijf, Dispo Medical, overneemt in Nederland. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze diensten en services aanzienlijk uitbreiden binnen de Nederlandse zorg. Deze overname markeert een belangrijke stap in onze groei en versterkt onze positie als toonaangevende leverancier van medische verbruiksartikelen in de Nederlandse zorgsector.

Uitbreiding assortiment
Door deze overname breiden we ons assortiment uit met toonaangevende merken zoals Pennine, Aspen en Purple Surgical, die een waardevolle aanvulling vormen op ons bestaande aanbod. Dit stelt ons in staat om een nog breder scala aan hoogwaardige producten en services aan te bieden aan ziekenhuizen en klinieken in Nederland.

Dispo Medical
Dispo Medical heeft meer dan  37 jaar ervaring in het leveren en produceren van medische verbruiksartikelen. Het bedrijf zal blijven bestaan als productiebedrijf en zal blijven bijdragen aan onze gezamenlijke missie om gezondheidswinst voor de patiënt, het reduceren van de totale kosten van de zorg en een duurzame waardeketen te realiseren.

We kijken uit naar de mogelijkheden die deze overname met zich meebrengt en zijn vastbesloten om onze klanten de beste service en ondersteuning te blijven bieden. Samen zetten we ons in om de zorgsector sterker en efficiënter te maken.


  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.