Menu
20Aug2024
Nederland Hartzeker: Samen redden We Levens

Nederland Hartzeker: Samen redden We Levens

Door: Elsemieke van LoonReacties: 0

Met ingang van april 2024 is QRS Healthcare een samenwerking aangegaan met Nederland Hartzeker. Ons doel? Meer openbare AED-zones in het hele land creëren, zodat essentiële medische hulpmiddelen toegankelijk worden voor iedereen in geval van nood.

Nederland Hartzeker: een hartveilig Nederland 
Nederland Hartzeker zet zich in om het aantal ‘Hartzekere’ zones in Nederland te vergroten. Hun missie is om openbare AED-zones te realiseren waar hulpmiddelen zoals AED’s vrij beschikbaar zijn bij een hartstilstand of andere levensbedreigende situaties. Jaarlijks krijgen ruim 15.000 Nederlanders te maken met een acute hartstilstand. Elke minuut zonder hulp verlaagt de overlevingskans met 10%, terwijl een ambulance vaak pas na 10 minuten arriveert. Daarom is een AED in de buurt van levensbelang.

“Wel de lusten van een AED, maar niet de lasten”
QRS Healthcare biedt een all-in abonnementsvorm waarmee klanten volledig worden ontzorgd. Dit abonnement omvat de aanschaf, installatie, onderhoud, beheer en service van AED’s. Hierdoor kunt u genieten van maximaal gemak en zekerheid zonder de zorgen over de werking en het onderhoud van de AED. De AED en de buitenkast worden continu 24/7 gemonitord, zodat u altijd verzekerd bent van een werkende AED.

Voordelen van het Nederland Hartzeker Abonnement
Ons Nederland Hartzeker abonnement biedt u tal van voordelen die bijdragen aan uw veiligheid en gemoedsrust.

  • Geen investering vooraf; u hoeft geen grote bedragen vooraf te investeren in de aanschaf van een AED en buitenkast.
  • Geen risico’s tijdens de looptijd; alle risico’s, inclusief onderhoud, diefstal en eventuele defecten worden gedekt gedurende de looptijd van het abonnement.
  • Geen zorgen over de werking van uw AED; door de continue monitoring en periodiek onderhoud garanderen wij dat de AED altijd klaar is voor gebruik. U heeft dus geen enkel omkijken naar de AED!

 

Wat is inbegrepen in een Abonnement?
Ons Nederland Hartzeker abonnement omvat een breed scala aan diensten en producten waarmee u volledig wordt ontzorgd.

      • Een levensreddende AED; een hoogwaardige AED van een gerenommeerde fabrikant, eenvoudig in gebruik, meertalig en met instructiescherm.
      • Een Rotaid 24/7 AED Buitenkast; deze robuuste kast biedt maximale bescherming voor uw AED, met verlichting, verwarming en 24/7 monitoring voor optimale vindbaarheid en veiligheid.
      • Installatie, Service & Onderhoud; een gecertificeerd installatiebedrijf installeert uw AED, en alle service- en onderhoudskosten zijn gedurende de gehele abonnementsperiode inbegrepen.
      • 24/7 Live Monitoring; met de Rotaid 24/7 buitenkast monitoren we uw AED continu, waardoor we direct op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen in de status van uw AED, zoals verwijdering uit de kast of een storing.
      • Verzekering; de AED en kast worden de gehele abonnementsperiode verzekerd tegen diefstal en vandalisme, zonder eigen risico.
      • (Online) Training; u ontvangt een online training gericht op het herkennen van een acute hartstilstand. Verder krijgt u bij installatie een uitgebreide uitleg / training waardoor u direct kunt handelen bij noodsituaties en er geen tijd verloren gaat!


Overige Mogelijkheden

Naast het all-in abonnement van Nederland Hartzeker bieden wij ook maatwerkoplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Wij denken graag met u mee om te zien hoe wij u of uw organisatie verder kunnen helpen.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze AED-productspecialist Peter Bevers. Dit kan via [email protected] of telefonisch op 0646011909. Samen met Nederland Hartzeker zorgen we ervoor dat we levens kunnen redden. Doe mee en maak uw omgeving hartveilig!

Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden met betrekking tot AED Verhuur

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.