Menu
13Jun2024
IAZ verlengt het contract met QRS voor Ansell chirurgische handschoenen

IAZ verlengt het contract met QRS voor Ansell chirurgische handschoenen

Door: Elsemieke van LoonReacties: 0

De InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ) tekent voor verlenging contract met QRS Healthcare

De InkoopAlliantie Ziekenhuizen (IAZ), de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse curatieve gezondheidszorg, heeft per 1 juni het contract met QRS Healthcare voor de aanschaf van chirurgische handschoenen van Ansell verlengd. Alle tien de leden van de IAZ nemen deel aan deze samenwerking.

Verlenging van de samenwerking
Met deze contractverlenging bevestigen de IAZ en QRS Healthcare haar samenwerking. De gezamenlijke inkoop van Ansell chirurgische handschoenen biedt tal van voordelen, zoals aanzienlijke kostenbesparingen, een verbeterde beschikbaarheid, efficiëntere leveringen en de garantie van uniforme kwaliteit voor alle aangesloten ziekenhuizen.

Voordelen
De gezamenlijke inkoop via de IAZ versterkt de positie van de ziekenhuizen door hen in staat te stellen de hoogste kwaliteit chirurgische handschoenen tegen competitieve prijzen aan te schaffen. Deze handschoenen zijn essentieel voor de veiligheid en effectiviteit van medische procedures. Ansell staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, wat zich vertaalt in betrouwbare en veilige producten voor medische professionals.

Over IAZ
Sinds 2009 heeft IAZ ten doel om voor haar leden voordelen te realiseren door samen te werken op inkoopgebied.  Samenwerking binnen en met IAZ draagt bij aan betaalbare, duurzame, veilige en beschikbare zorg, dat is de missie van IAZ. Inmiddels heeft IAZ meer dan 70 gezamenlijke contracten voor haar leden. De leden van IAZ zijn Bernhoven, Bravis, Deventer, JBZ, Laurentius, St Jansdal, VieCuri, ZGT, ZGV en Zorgsaam.

Over Ansell
Ansell heeft al meer dan 125 jaar ervaring in het leveren van de meeste geavanceerde beschermingsoplossingen aan miljoenen professionals. De expertise op het gebied van innovatieve producten en geavanceerde technologie, geven de klant het vertrouwen dat geen enkel ander merk kan bieden. De steriele chirurgische handschoenen van Ansell hebben dankzij voortdurende innovaties een unieke samenstelling en bieden geoptimaliseerde oplossingen voor elke behoefte: van ergonomische comfort tot minder vermoeide handen, geavanceerde allergiepreventie en superieure barrièrebescherming. Medische personeel in operatiekamers wereldwijd vertrouwt op de producten van Ansell.

Toekomstgericht
“Wij zijn verheugd dat we deze belangrijke samenwerking kunnen voortzetten en uitbreiden,” aldus Robert-Jan Geurts, Business Unit Manager bij QRS Healthcare. “De deelname van alle tien de ziekenhuizen binnen de IAZ toont de kracht van gezamenlijke inkoop en het belang van hoogwaardige medische producten voor de zorgsector. De verlenging van dit contract is niet alleen een bevestiging van het succes in het verleden, maar vormt ook een solide basis voor toekomstige gezamenlijke inkoopinitiatieven binnen de gezondheidszorg.”.  

Voor meer informatie over Ansell handschoenen klikt u hier. Uiteraard kunt u ook altijd direct contact opnemen met onze productspecialist Peter van der Linden.


V.l.n.r: Alex van der Putten (Managing director QRS Healthcare), Gerwin Meijer (Directeur IAZ), Robert-Jan Geurts (Business unit manager QRS Healthcare), Geert Rongen (Senior inkoper IAZ) en Peter van der Linden (Field manager QRS Healthcare).

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.