Ambulancediensten

ambulancediensten

 

Het ‘ontzorgen’ van ambulancediensten!

In samenwerking met onze leveranciers, gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Wij spelen in op zowel de wensen en behoeften van de klant als de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Veelbesproken onderwerpen in de zorg, zijn op dit moment; efficiency, kostenbesparing, medicatieveiligheid en hygiene en infectiepreventie.

 

Efficiency

Efficient werken, met de juiste producten waardoor medewerkers de tijd kunnen besteden aan de zorg voor patiënten.

 

Kostenbesparing

Door het aantal leveranciers te reduceren, kunt u op jaarbasis relatief veel kosten besparen. Wij kunnen u voorzien in bijna al uw benodigdheden, te denken aan de inrichting, medische ver- en gebruikersmiddelen, medische apparatuur maar daarnaast ook de service en het onderhoud ervan. Zelfs kantoorartikelen hebben wij voor u in huis!

 

Medicatieveiligheid

Patiënten moeten kunnen rekenen op veilige geneesmiddelen. Wanneer er onjuiste geneesmiddelen worden voorgeschreven, of geneesmiddelen onjuist worden gebruikt, ontstaat een risico op gezondheidsschade (IGZ). Dit wil iedereen binnen de gezondheidszorg voorkomen en wij helpen u hierbij!

 

Weten in hoeverre wij u kunnen ‘ontzorgen’? Bekijk het assortiment zowel op de website als de webshop en neem voor meer informatie contact met ons op via mail of 0412690461!