Sportverzorging

sportverzorging

 

Direct naar de webshop van QRS…

Wij zijn leverancier van producten die te maken hebben met sportverzorging. Producten variëren van een complete praktijkinrichting en –toebehoren tot een breed assortiment van verzorgingsmiddelen. Wij focussen ons op het gebied van sportverzorging, fysiotherapie, voetverzorging, BHV, EHBO en praktijkinrichting. Daarnaast zijn wij specialist in massagetafels en accessoires.Samen met onze klanten, zowel bedrijven als particulieren, zoeken wij naar de best passende oplossing om de kwaliteit hoog te houden. Ook voor deskundig advies rondom producten, reparatie, onderhoud en/of service van uw apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Indien u uitgebreid het assortiment wilt bekijken of een bestellingen wil plaatsen, kunt u dit gemakkelijk doen via ons online bestelportaal.

 

Direct naar de webshop van Disporta…

Begin 2017 is QRS een fusie aangegaan met Disporta. Disporta is een groothandel voor de eerstelijn met een compleet assortiment in de branche van fysiotherapie. Door deze toevoeging verwachten wij nog beter te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Disporta levert een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness- en training producten en praktijkinrichting. Zij werken samen met gerenommeerde merken over de hele wereld en zijn trotse, exclusieve distributeur van merken zoals Proline, Novak-M en Steens Physical.

Braces
Sporters
Behandelbanken
Verbruiksmateriaal
Praktijk
Fitness Training
Zit & ligcomfort
Opleidingen

Voor het gehele aanbod, verwijzen wij u graag door naar de webshop van Disporta!