RAV Hollands Midden gaat live met de Tempus Monitoren!!

Vandaag gaat RAV Hollands Midden live met het gebruik van de Tempus Monitoren op al haar ambulances! RAV Hollands Midden is hiermee de eerste ambulancedienst in Europa die dit Telemedicine principe, dat door RDT origineel werd ontwikkeld voor de luchtvaart, introduceert binnen de ambulancezorg.

Wij zijn super trots op onze samenwerking en wensen RAVHM veel succes toe! Kijk voor meer informatie op onze webpagina van Tempus Monitoren.

De Tempus Monitor is een draagbare ‘Vital Signs’ Monitor bestemd om te worden gebruikt door artsen en medisch gekwalificeerd personeel voor de al dan niet automatisch controle van de enkelvoudig- en meervoudige vitale functies. Dit kan zijn in de klinische maar ook in een pre hospitale toepassing. De Tempus Monitor kan worden gebruikt als een stand-alone monitor of een telemedicine systeem. Dit houdt in het verzenden van patiëntgegevens aan andere medische professionals die elders zijn gevestigd. De monitor is geschikt voor volwassenen, kindergeneeskunde en pasgeborenen.

Tempus Monitoren