QRS Groep kiest voor logistiek van CB

Voor zowel QRS als Disporta, zal het merendeel van de logistieke activiteiten worden uitbesteed aan CB. Van het ontvangen van goederen (inbound logistiek) en opslag tot pick & pack en de levering aan klanten (outbound) – zowel naar bedrijven als consumenten.

Mark van de Camp, Algemeen Directeur van QRS: “Binnen de QRS Groep hanteren wij de missie ‘de Zorg Beter Faciliteren’. Om dit te realiseren is het van belang dat wij ons concentreren op onze corebusiness; de verkoop en het advies over een breed assortiment van medische hulpmiddelen. Vandaar dat we hebben besloten het logistieke proces uit te besteden. Na een zorgvuldig selectietraject hebben wij gekozen voor CB. Wij zien uit naar onze samenwerking en hebben er veel vertrouwen in dat wij samen met CB een hoge klanttevredenheid realiseren!”

Melbert Visscher, CB: “Wij zijn er trots op dat QRS en Disporta voor CB hebben gekozen als Healthcare logistiek partner. De hoge klanttevredenheid die de drie partijen alle nastreven, zorgt voor een goede match. Ook wij kijken uit naar de samenwerking.”

CB

Kijk voor meer informatie over CB op https://www.cb.nl/over-ons!