Het bedrijf, wie zijn wij?

QRS

 

QRS, meer dan alleen een groothandel in medische hulpmiddelen!

QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen. Naast de verkoop van medische hulpmiddelen bieden wij een breed scala van producten om onze klanten zoveel mogelijk te voorzien in hun behoeften.

Bij QRS kunt u terecht voor:

De initiatiefnemers en de medewerkers van QRS hebben een medische achtergrond of zijn al jarenlang actief in de medische branche. Daardoor weten we wat er in gezondheidsinstellingen speelt en zijn we goed in staat om met onze klanten mee te denken. Onze klanten zijn voornamelijk werkzaam in ziekenhuizen, privéklinieken, ambulancediensten en overige zorginstellingen.

Missie
“Medische hulpmiddelen leveren van hoge kwaliteit met de juiste kennis en expertise zodat onze klanten de beste zorg kunnen leveren aan hun patiënten.”

Visie
“De klant ontzorgen”, door het aanbieden van een totaalpakket (one-stop-shopping), wat kan worden ingevuld naar ieders wens, met continu innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord, op ieder moment, iedere keer weer opnieuw.

 

Binnen QRS houden wij vast aan vier belangrijke kernwaarden:

Innovatief
Continu zijn wij in binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen die onze klanten in staat stellen om hun dienstverlening aan patiënten te verbeteren.

Compleetheid (one-stop-shopping)
Ons assortiment is zeer compleet en passen wij voortdurend aan op de wensen van onze klanten.

Partnerschap
In de samenwerking met de klant gaan we voor het meest optimale resultaat voor de klant. We geven advies, maken business cases en helpen klanten om hun doelen te bereiken.

Ondernemerschap
In alles wat we doen zijn we op zoek naar win-win situaties, voor onze klanten en voor onze leveranciers. We brengen partijen bij elkaar en gaan samen op zoek naar oplossingen.

 

QRS bestaat uit 5 Medical Solutions die elkaar versterken waardoor een totaalpakket kan worden aangeboden. Daarnaast focussen wij ons op bovenstaande kernwaarden en staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk hier de bedrijfsfilm van QRS