Nationaal Reanimatie Congres (NRR)

Vandaag vindt het Nationaal Reanimatie Congres plaats!

 

Vandaag vindt het Nationaal Reanimatie Congres plaats in het NBC te Nieuwegein. Een congres met als thema “Educatie”.

Wij presenteren hier vandaag de Tempus Monitor en de Mindray BeneHeart D1 AED, beide producten met unieke eigenschappen. Daarnaast introduceren wij samen met Vygon het nieuwe product, B-card (Boussignac Cardiac Resuscitation Device).

 

De Tempus Monitor is een nieuw concept in de patiënt monitoring van vitale functies die in het ontwerp de behoeften van de pre-hospitale zorgprofessional centraal stelt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid: monitoren, patientdossier-data verzamelen en delen, real-time reach back, modulaire functieselectie (waaronder ook videolaryngoscoop en ultrasound) en schaalbaarheid.

 


Mindray AEDDe Mindray AED
, BeneHeart D1 zorgt ervoor dat u snel kunt reageren op een hartstilstand, waar u zich ook bevindt. Het is een betrouwbare en eenvoudige defibrillator die door reddingswerkers gemakkelijk te gebruiken is. Een groot kleurenscherm met animaties die zich automatisch aanpast aan omstandigheden (licht/donker), vooraf aangesloten elektroden die automatisch vaststellen om wat voor patiënt het gaat. Bij kinderen wordt een lagere dosis energie afgegeven. Verder is de AED meertalig (basistaal is altijd Engels) en kan er gemakkelijk tussen de twee talen worden geschakeld.

 


B-card
staat voor “Boussignac Cardiac Resuscitation Device” en werd specifiek ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van een hartstilstand. De B-card laat een optimale alveolaire ventilatie toe via continue hartmassage (AV-CCC) en verbetert de hemodynamiek.

 

Nationaal Reanimatie Congres